Duo strippers

Wil je een vet sexy show met meerdere strippers goed zijn ingespeeld op elkaar en die samen de zaal gek maken? Striptease Strippers bied verschillende duo’s aan zoals onze dream-boys, het duo Eva en Chantalle, de schoolmeisjes, Duo strippers Jay en Jewel en onze Stripper Tirole Duo act.

Maak je keuze en klik op stripper boeken dan kom je op het contactformulier, wij nemen dan snel contact met je op over de gekozen stripact.

Wat is er allemaal nodig om een duo strippers in te huren. Je moet er voor zorgen dat er een CD speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en het zou fijn zijn als de duo-strippers op locatie kunnen omkleden. De strippers zullen altijd bellen als ze er bijna zijn. De betaling mag contant voldaan worden aan de strippers op de avond zelf.

Hoe ziet een striptease act eruit en wat word er gedaan door de duo-strippers ? In de striptease act komen verschillende elementen aan bod zoals: Dansen, Tease, Humor en eventueel een Lapdance. Een striptease show duurt ongeveer 15 min, daar komen deze elementen weer in terug.

Samenwerkende strippers

Onze Strippers zijn echte teams en werken vaak al lang samen. Hierdoor kennen ze elkaar goed en weten ze het publiek vaak te vermaken met één – tweetjes en inkoppertjes. Met een stripper duo van Striptease & Strippers wordt je feest / evenement zeker een geslaagde happening die iedereen nog lang zal onthouden. Wat dacht je van ons arrestatie team , dat iedereen een bon aansmeert, of onze stoute schoolmeisjes die ondeugend zijn ? Neem contact op dan bespreken we je wensen en kijken we of wij een geschikt duo kunnen samenstellen voor je feest.

Opmerkelijk nieuws

 

Duo strippers was last modified: juli 16th, 2018 by barryvankol