Exclusief bij Striptease & Strippers: Mannen avond

Speciaal en exclusief voor de mannen onder ons verzorgen wij een ongekende mannen avond waarbij de heren in het middelpunt staan. Deze show kan worden verzorgd door 1 striptease danseres of meerdere waarbij de striptease ongeveer 15 minuten duurt. Ook zullen de dames nog eens 30 min de heren entertainen met shotjes uitdelen, dansen en nog veel meer. De strippers zorgen voor de nodige humor én het nodige entertainment met bijvoorbeeld een lapdance! Gemiddeld duurt een mannenavond met een stripact van 15 minuten en ongeveer 30 minuten entertainment c.a. 1.5  uur.

Onze strippers maken er een show van die de heren aangenaam zal verrassen en waarover ze nog heel lang zullen na praten. Onze mannenavond is namelijk een gebeurtenis om niet snel te vergeten! Dit kan overigens door meerdere dames gedaan worden.

De kosten hiervoor bedragen  minimaal 250 euro, afhankelijk van het aantal strippers. Wil je meer informatie? Bel dan snel naar 024-2600078 óf 0611039929. Je kunt ons natuurlijk ook mailen via ons contactformulier.

Mens night was last modified: juni 23rd, 2018 by barryvankol