Vrouwelijke striptease

Bij Striptease & Strippers vindt je de mooiste, leukste en spannendste vrouwelijke striptease shows van België en Nederland. Striptease shows hebben meestal een thema zoals: politie, schooljuf, assepoester, militair, catwoman. Soms is de stripact grappig bedoelt, en is de vrouwelijke stripper grappig verkleedt zoals de oma- of big mama striptease. Om een striptease thema te boeken klik je op het thema en klik je op boek !

Wil je  meteen een vrouwelijke striptease inhuren bel dan direct met: 06-11039929 of 024-2600078.

<a href='contact/?stripper=Striptease Oma'>Boeken</a>
Ook Striptease Oma is een hilarische act die al jaren meegaat.

Waar moet je rekening mee houden als je een vrouwelijke striptease wilt inhuren?

Zorg ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een omkleedruimte waar onze vrouwelijke striptease zich kan omkleden. Onze striptease zal je altijd kort voor aankomst bellen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De betaling mag contant voldaan worden aan de stripper of strippers op de avond zelf, voor aanvang van de striptease-act, hetzij van tevoren anders afgesproken.

Onze striptease service staat voor professionele sensuele en nette shows. Wij zorgen er voor dat de dames van de foto’s uptodate zijn. Zodat u de juiste keuze kunt maken uit de dames. Heeft u nog vragen over hoe een striptease show er uit ziet of wat een striptease inhoud? Aarzel dan niet en neem direct op met onze service en wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Super sexy burlesque striptease act

Vrouwelijke striptease was last modified: november 3rd, 2018 by barryvankol