Ladies night exclusief bij Striptease & Strippers.

Lady’s night speciaal en exclusief voor de dames. Voor de ladies onder ons verzorgen wij een ongekende show waarbij de dames in het middelpunt zullen staan. Deze avond kan worden verzorgd door 1 stripper waarvan de striptease show ongeveer 15 min duurt, of meerdere strippers. De dames zullen ook nog 30 minuten entertained worden door onze gedeeltelijk ontblote mannen met shotjes uitdelen, dansen, een lapdance  en nog veel meer. De strippers zorgen voor het nodige entertainment en een hete avond! Gemiddeld duurt de avond met één keer strippen samen met 30 min entertainment c.a. anderhalf uur.

We maken er een show van die de dames aangenaam zal verrassen en waarover nog lang zal nagepraat worden door jou en je vriendinnen. Een gebeurtenis om niet snel te vergeten! De ladiesnight of vrouwenavond kan overigens door een verschillend aantal heren gedaan worden.

De kosten hiervoor bedragen ongeveer 250 euro, afhankelijk van het aantal strippers dat jij en je vriendinnen willen laten komen opdraven op deze vrouwen-avond. Wil je meer informatie?

Bel dan snel naar 024-2600078 óf 0611039929. Je kunt ons natuurlijk ook mailen via ons contactformulier.

Ladiesnight was last modified: juni 23rd, 2018 by barryvankol