honderden gillende dames bij opkomst strippers van the london knights in etten leur video

 

Honderden gillende dames bij opkomst strippers van The London Knights in Etten-Leur

ETTEN – LEUR – In de bioscoop in Etten-Leur steeg de temperatuur tot ongekende hoogte. Niet door het warme weer buiten, maar door twee halfnaakte, zongebruinde, ontzettend gespierde strippers die de première van de film Magic Mike XXL op kwamen leuken.

Zodra Fabio (31) en Gee Diablo (35), beide mannelijke entertainers van de Britse stripact The London Knights, de filmzaal binnenkomen, klinkt er gegil dat een verdieping lager te horen is.

Die spieren, die sixpack
Op de première zijn zeshonderd dames afgekomen, vier bioscoopzalen vol. Onder hen is Angela van Kuijk, groot fan van Fabio. Ze is helemaal uit Nijmegen gekomen om haar idool te zien. “Hij is gewoon de leukste van alle London Knights! Die spieren, die sixpack…”

Maar, de mannen zijn minstens zo enthousiast over de Nederlandse meiden als zij over hen. Gee Diablo: “De vrouwen zijn hier eleganter dan in Engeland. Daar worden ze helemaal gek als we ergens zijn. Hier gilt iedereen ook wel, maar op een andere manier.”

Afterparty
Fabio vult aan: “Klopt! Als we hier aan het publiek vragen wie er zin heeft in een afterparty, zijn er meiden die zeggen dat ze niet kunnen omdat ze naar college of naar hun werk moeten”, lacht hij. “Dat zal je in Engeland niet vaak zien!”

honderden gillende dames bij opkomst strippers van the london knights

 

honderden gillende dames bij opkomst strippers van the london knights in etten leur video was last modified: mei 3rd, 2020 by barryvankol