Duo striptease

Een duo striptease is een stripact door 2 strippers die samen een show geven. Bij Striptease & Strippers vindt je paar hele goede duo stripacts met strippers die helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Gegarandeerd succes op je feest met deze stellen.

Wat is er allemaal nodig om een duo striptease act in te huren?

Je moet er voor zorgen dat er een stoel zonder armleuningen aanwezig is, een CD speler  of bluetoothbox en het zou fijn zijn als de duo-strippers zich op locatie kunnen omkleden. De strippers zullen altijd bellen als ze er bijna zijn zodat je weet dat ze er aan komen. De betaling mag contant voldaan worden aan de stripper of strippers op de avond zelf. Tenzij er anders vermeld word als de striptease wordt bevestigd door ons.

Hoe ziet een duo striptease act eruit

In een striptease act komen verschillende elementen aanbod zoals: Dansen, Tease, Humor, Lapdance. Een striptease show duurt ongeveer 15 min, het begint langzaam maar zeker wordt de zaal of publiek opgezweept door de show. Bekijk hierboven de verschillende duo’s. Als u op de naam  klikt komt u op het profiel en kunt u een keuze maken uit de striptease act’s.

Duo striptease was last modified: november 3rd, 2018 by barryvankol