Mannelijke striptease boeken

Ben je op zoek naar een mannelijke striptease ? Dan ben je aan het juiste adres, Striptease Strippers heeft een groot aanbod mannelijke stripteasers. Bij ons vindt u bekende mannelijke strippers zoals stripper Devious, stripper Blackpearl en stripper Lex. Maak je keuze en klik op Stripper boeken, wij nemen dan snel contact met je op over deze striptease show.

<a href='contact/?stripper=Striptease Cowboy'>Boeken</a><a href='contact/?stripper=Striptease Cowboy'>Boeken</a><a href='contact/?stripper=Striptease Cowboy'>Boeken</a>
Stripper cowboy zal zich al plagend ontdoen van zijn kledij en wie weet laat ie zijn six shooter ook nog zien.

Waar moet u rekening mee houden als u een mannelijke striptease wilt organiseren?

Zorgt u ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een ruimte waar onze strippers zich kunnen omkleden voor de striptease. Onze strippers zullen u altijd kort voor aankomst bellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De betaling mag contant voldaan worden op de avond zelf aan de stripper of strippers, voor aanvang van de striptease-act, tenzij van tevoren anders is afgesproken.

Heeft u nog vragen over hoe een striptease show er uit ziet of wat een striptease inhoud? Aarzel dan niet en neem direct contact op.
Striptease & Strippers wenst u een leuke avond !!

Onze garantie

De mannen van onze striptease acts staan borg voor nette, sensuele en professionele shows. Wij zorgen er voor dat de foto’s van onze strippers op deze site up to date zijn, zodat u de juiste keuze kunt maken uit ons aanbod mannelijke strippers. Onze striptease acts hebben veel thema’s  zoals brandweer, politie, leger, gentleman, beastman,  de bekende Anton aus Tirol stripact etc.

Mannelijke politie striptease act

Mannelijke striptease was last modified: november 3rd, 2018 by barryvankol