Wat is een lapdance

Een lapdance kan je omschrijven als  een erotische dans die op de schoot gegeven wordt. Het is een aparte vorm van een erotische dans die gegeven wordt aan een persoon die op een stoel of bank zit. Deze dansen worden meestal door mannelijke strippers en vrouwelijke strippers gedaan. De stripper doet of hij / zij  op iemands schoot gaat zitten en geeft met het lichaam een licht contact aan het ‘slachtoffer’.

Een lapdance wordt uitgevoerd op een verleidelijke erotische manier. Waar het lichaam van de stripper bewegingen maakt die een bepaalde spanning oproepen. Uitdagend en met veel routine kan een stripper hiermee het slachtoffer gek maken eventueel gedeeltelijk ontkleed.

Zijn er verschillen in een lapdance

Een lapdance in de praktijk

Het ligt er aan waar de lapdance gegeven wordt. Soms wordt je gevraagd of je misschien nog iets wil drinken. Wat vooral de mannen vaak doen want het is toch allemaal wel erg spannend. Het ligt er ook aan wat voor dansen er aangeboden worden hoe de lapdance zal eindigen. De meeste dansers hebben niet zo veel tijd nodig om iemand helemaal gek te maken. Op deze manier kan je waanzinnig vermaakt worden, met een erotisch tintje wel te verstaan.

In huiselijk kring worden tegenwoordig ook aan lapdance gedaan. Het is door stellen ontdekt als een perfect voorspel. En zijn zelfs cursussen omtrent lapdance! Overal waar een feestje is, en waar een lapdancer ingehuurd is. Het is een onschuldig vermaak waarbij vaak mannen die op het punt staan te gaan trouwen mee geconfronteerd worden. Maar ook bij een mannelijke stripact, worden de vrouwen vaak op een lapdance getrakteerd.

Is er een geschiedenis over de lapdance bekend

We weten dat de lapdance in in de jaren zeventig in San Francisco is geïntroduceerd. De nachtclub eigenaren vonden dat zij hier meer mee konden verdienen als aan striptease danseres. Dus werd de focus gelegd op lapdance. In 1999 heeft overigens het gerechtshof van Canada geoordeeld dat een normale lapdance geen obscene handeling is. En daarom niet onder de prostitutie wet geschaard moest worden. Dat maakte daar het lapdancen in een club weer mogelijk.

Lapdance inhuren ?

Bekijk ons aanbod mannelijke strippers en vrouwelijke strippers  als je een lapdance wilt boeken voor je vrijgezellenavond en je vrouwen- of mannenavond. Onze strippers zijn begenadigde lapdancers en er is altijd plek voor een ‘slachtoffer’ tijdens een striptease. Wel duidelijk van te voren aangeven dat je een lapdance wilt als je boekt via ons contactformulier of gewoon even bellen met 06 – 110 399 29 óf 024 – 260 007 8 om je wensen te bespreken.

 

Lapdance was last modified: juni 23rd, 2018 by barryvankol