Werknemer huurt vrouwelijke stripper in

HONSELERSDIJK – Een werknemer van bloembedrijf FloraHolland heeft voor zichzelf een vrouwelijke stripper ingehuurd ter ere van zijn 12,5-jarig jubileum in de bedrijfskantine. Daar waren ook andere werknemers aan het eten, die vervolgens werden verrast met een tamelijk spectaculaire striptease. Dat blijkt uit recentelijk gepubliceerde rechtbankstukken. Collega’s werden eind 2017 uitgenodigd voor ’soep en een broodje kroket’, maar eenmaal in de bedrijfskantine bleek hen een verrassing te wachten. De jubilaris hield eerst een toespraak, verliet de kamer en kwam later met de vrouwelijke stripper terug, die begon te ’strippen en dansen’ op zijn schoot.

„Zij liet hem ook kledingstukken bij haar uittrekken en is met hem verdwenen onder een doek. Daarnaast heeft zij gedanst en gestript op tafel”, zo valt te lezen in de rechtbankstukken.

Andere werknemers, die toevallig een hapje aan het eten waren, kwamen er niet vanaf met een rol als toeschouwer. „Zij heeft toenadering gezocht tot individuele werknemers en hun gevraagd om haar billen in te smeren met olie, slagroom van haar lichaam af te likken en/of te slaan met een zweepje”, aldus de rechtbank.

De man werd op het matje geroepen, en beweerde dat een werknemer de vrouwelijke stripper heeft uitgenodigd. FloraHolland geloofde dat niet en ontsloeg de man, die vervolgens naar de rechter stapte. Die oordeelde dat het bedrijf gelijk heeft en de man zelf de vrouwelijke stripper uitnodigde.

bron: de telegraaf

Werknemer huurt vrouwelijke stripper in was last modified: november 17th, 2018 by barryvankol